Internationale Dansstage Geraardsbergen

van 6 tot 11 juli 2020

Peter

Internationale Dansstage Geraardsbergen

van 6 tot 11 juli 2020

Audrey

Internationale Dansstage Geraardsbergen

van 6 tot 11 juli 2020

Olga
 
 

Internationale Dansstage Geraardsbergen 2020

De stage is voor beginners tot gevorderden van 8 tot 30 jaar. Een basiskennis in klassiek ballet wordt echter, ook voor beginners, wel verwacht. De dansers zullen naargelang hun leeftijd deelnemen aan de verschillende danslessen gegeven door internationale dansdocenten. Er is een maximum aan 20 deelnemers per dansles.

De stage start op maandag 6 juli en eindigt met een voorstelling op zaterdag 11 juli 2020.

Uurrooster van de stage

De lessen lopen van maandag 6 juli tot en met vrijdag 10 juli tussen 10u en 18u. Lessen Ballet, Repertoire, Pointes, Jongens, Conditioning, Hedendaags en Jazz staan op het programma. Zaterdag 11 juli kunnen de deelnemers zich tonen in een voorstelling die begint om 15 uur en om 16 uur. Voor meer infomatie kan u de gedetailleerde uurroosters raadplegen.
 

Plaats

De stage zal plaatsvinden in de danslokalen van de Kunstacademie van Geraardsbergen, adres : Grotestraat 20 A 9500 Geraardsbergen. De lessen zullen plaatsvinden in de 3 danszalen van de Kunstacademie. Er zijn kleedkamers ter plaatse.
De Kunstacademie is gelegen in het stadscentrum van Geraardsbergen en er zijn dus verschillende voedingszaken en warenhuizen binnen de 5 minuten wandelen van de academie.

 

Contact : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

In samenwerking met

Stedelijke Kunstacademie Geraardsbergen

Bezoek onze Facebook pagina

* Laatste Update *

De stage 2020 is vanaf heden volzet.

Internationaal Balletgala Geraardsbergen op 27 juni 2020 is geannuleerd wegens het Coronavirus. Er is een nieuwe datum op 26 juni 2021. Reservaties blijven geldig voor volgend jaar. De tickets voor 2020 kunnen ook nog terugbetaald worden indien u dat wenst, contacteer ons hiervoor.

Administratie

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account